Zbulohet nje mozaik i ri ne Berat

Written by on 10/08/2018

Zbulohet nje mozaik i ri ne BeratNje mozaik i panjohur deri me sot eshte zbuluar nga germimet gjate restaurimeve te tre objekteve te kultit ne qendren historike te Beratit. Sipas te dhenave te para mendohet se mozaiku i zbuluar i perket shekujve 5-6 dhe nxjerr fakte te reja per qytetin e Beratit. Arkeologet kane hartuar raportin perkates per mozaikun duke dokumentuar te gjitha faktet nepermjet fotografimit, skicimit, matjeve dhe e kane derguar ne Agjencine e Sherbimit Arkeologjik qe do te jape vendimin per zbulimin e bere.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist