Fitimet e bizneseve turistike rriten me 12% kete vit

Written by on 10/08/2018

Fitimet e bizneseve turistike rriten me 12% kete vitAdministrata Tatimore vazhdon te jete e pranishme ne te gjitha zonat turistike ku po ushtrohet aktivitet ekonomik, per te kontrolluar me nga afer situaten. Referuar te dhenave qe disponon Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve, subjektet kane rezultuar me rritje te xhiros me 12% dhe numrit te kuponeve te leshuar me 28%, kjo per periudhen 1 qershor – 7 gusht 2018 krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare. Te dhenat, i referohen vetem Drejtorive Rajonale Tatimore Durres, Vlore, Shkoder, Lezhe dhe Sarande, ku eshte perqendruar me shume aktiviteti turistik.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist