Rritet numri i te punesuarve ne sektorin e turizmit

Written by on 09/08/2018

Rritet numri i te punesuarve ne sektorin e turizmitDrejtoria e Pergjithshme e Tatimeve, ne kuader te planit te sezonit turistik 2018 qe po zbaton aktualisht ka dhene informacion lidhur me vendet e punes se hapura ne sektorin e turizmit.Sipas ketyre te dhenave, per periudhen 22 qershor – 6 gusht 2018 numri i te punesuarve te rinj ishte 18,890.Keto shifra i perkasin Drejtorive Rajonale ku zhvillohet kryesisht aktiviteti i turizmit.Drejtoria me numrin me te larte te punesimeve te reja eshte e ajo e Durresit me 7,657, e ndjekur nga Vlora, Saranda, Shkodra dhe Lezha.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist