Sting, Shaggy – Don’t Make Me Wait (Official)

Like
29
07 March 2018
Sting, Shaggy – Don’t Make Me Wait (Official)
  • Artist
  • Label
  • Sting & Shaggy
  • Radio Travel
Sting, Shaggy – Don’t Make Me Wait (Official)

Don’t Make Me Wait është kenga qe u duartrokit papushim ne naten e dyte te
festivalit te Sanremos, aty ku e performuan per here te pare si et ftuar special
artisti Sting dhe Shaggy.
Kenga ka ardhur si bashkepunim mes dy artisteve dhe eshet publikuar me 25
janar. Ajo do te jete pjese e albumit te perbashket te Sting dhe jamaicanit
Shaggy me titull “44/876” , I cili do te publikohte me ne prill te 2018.

share