Muse – Algorithm

Muse 30/11/2018

Muse - AlgorithmMariah është 100 për qind Mariah!Një nga gjërat më të mrekullueshme për Mariah është refuzimi i saj i vendosur për të qenë asgjë tjeter  përveçse 100 për qind vetja.

Në vend që të luajë rolin e gjeneratorit të baladës së saj “With You”, ajo do të të njohë se është vete ylli ndersa nuk le pa treguar objektin e saj të dëshirës “Bryan Tanaka”.

Ajo është një nga pak yjet e muzikës pop / R & B që vazhdimisht e kanë thurur jetën e tyre me këngët në mënyrë te njetrajtshme  të imazhit të këngëtarit.

 “With You” është kënga më e re dhe është punuar nga DJ Mustard. Ky projekt është kryesuesi i albumit të saj të ardhshëm, që është i 15-ti ne radhë.


NEW TRAVEL HITS

NEW TRAVEL HITS

Kenget me te reja te javes

More info
Current track

Title

Artist