Jon Tarifa – Chasing Dreams

Like
44
Pop
22 January 2018
Jon Tarifa – Chasing Dreams
  • Artist
  • Jon Tarifa ne Radio Travel
Jon Tarifa – Chasing Dreams
Pop

Ju prezantojmë këngën më të re te Jon Tarifa e titulluar “Chasing Dreams”.
Si zakonisht, Jon Tarifa kthehet me një tjetër tingull verorë dhe plotë me pozitivitet.
Titulli i këngës “Chasing Dreams” flet për veten dhe në pak fjalë, kënga është per të ndjekur ëndrrat, të mos heqësh dorë nga ajo që beson dhe të shkosh pas asaj që ju bën të lumtur.
Në tekstin e kenges, Jon kujton vitet e tij të fëmijërisë dhe se si ai po ndjek akoma të njëjtat ëndrra që ai kishte qe ne adoleshence.
Videoklipi është xhiruar në Amsterdam dhe është një kombinim i performancës së Jonit dhe “lyrical dance”, ne një bashkpunim me kërcimtarët e talentuar Zunaira Anaisa & Quincy Ignacia.
Kënga është shkruar dhe e kompozuar nga Jon Tarifa, Stef Classens, Jessica Hoogenboom & Sander Rozeboom .

share