• NOMADS
    NOMADS
    Around Europe trip interviews

Postime te fundit

Postime nga Emisionet

Edicioni i trete i Vas Travel Fair me 2 dhe 3 maj ne Hotel Plaza ne Tirane.
Travel News

Vjen ne edicionin e trete workshopi i suksesshem Vas Travel Fair 2017. I konsideruar si nje nder eventet me te mira per specialistet dhe aktoret qe operojne ne industrine e turizmit, ky workshop do te zhvillohet ne kete edicion ne datat 2 dhe 3 maj ne Hotel Plaza ne...

Saturday, 29 April 2017
Like
178
0

TRAVEL NEWS

Lajmet e fundit

Turizmi i qendrueshem rrit vizitoret dhe te ardhurat ne vendin tone.
Travel News

Adresimi i politikave për zhvillimin e një turizmi të qëndrueshëm ka bere qe niveli i të ardhurave nga ky sektor te rritet nga viti në vit. Drejtori i Agjencisë Kombëtare për zonat e Mbrojtura Zamir Dedej thotë se, me krijimin e AKZM dhe Rritja e numrit të...

Thursday, 25 May 2017
Like
7
0
Rritet numri i turisteve te huaj ne Shqiperi.
Travel News

Rritet numri i turisteve ne Shqiperi. Instituti i Statistikave raportoi se numri i shtetasve te huaj, qe kane hyre ne Shqiperi u rrit me 13.4 per qind ne kater muajt e pare te vitit. Sipas INSTAT, per periudhen janar-prill ne Shqiperi kane hyre mbi 961 mije te huaj,...

Saturday, 20 May 2017
Like
15
0
Taksa e akomodimit ne prag implementimi.
Travel News

Qeveria është duke i dhënë dorën e fundit udhëzimit për zbatimin e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar 6% në sektorin e akomodimit i cili u miratua pak kohë më parë. Mësohet se Ministria e Financave është duke marrë në konsideratë përvojat e vendeve të...

Friday, 19 May 2017
Like
14
0

Travel Charts

European Top 20 Countdown

Radio Travel Indie Most Played 2016
Like
412
Radio Travel
Indie
tracklist
Indie
European Indie Top 20
1
689

European Indie Top 20

05 December 2016
Music & Films
Indie
tracklist
Indie

Emisione

Emisionet ne Radio Travel