Turistët e huaj në Shqipëri nuk rrinë vetëm në shezlong…

Written by on 03/08/2018

Turisët e huaj në Shqipëri nuk rrinë vetëm në shezlong…Shqipëria është përballur këtë sezon turistik me një fluks të madh turistësh të huaj, që kanë mbushur hotelet përgjatë brigjeve të Adriatikut.

Po rëndom shumë prej tyre nuk i gjen nëpër plazhe, po në rrugët e qyteteve dhe periferitë e tyre, në kërkim të përvojave autentike shqiptare.

Kryesisht nga Evropa Veriore, Lindore e ajo Perëndimore, turistët të joshur nga misteri dhe aventura që ofron vendi ballkanik kërkojnë ta njohin sa më shumë dhe të jenë në kontakt me natyrën dhe kulturën e vendit.

Ata nuk mbeten vetëm në plazh e hotel, po ndjekin gui da turistike duke vizituar kryesisht Beratin, Gjirokastrën , Amfiteatrin Antik dhe objektet arkeologjike.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist