Franca ndalon makinat ne 5 zona turistike,perfshire Parisin!

Written by on 08/08/2018

Franca ndalon makinat ne 5 zona turistike,perfshire Parisin!Franca shpall nje ndalese te gjere te qarkullimit te automjeteve ne pikun e sezonit turistik ne vend. Duke pare edhe perkeqsimin e cilesise se ajrit autoritetet franceze kane menduar te zgjerojne zonat e ndalimit te qarkullimit te automjeteve private ne 5 zona turistike. Ato jane Parisi, Strasburgu, Lioni, Annecy dhe zona alpine Grenoble. Ne keto zona makinat per te qarkulluar duhet te jene te pajisura me nje bexhe te posacme te ashtuquajtur Critic Air e klasit 4 ose 5 te certifikuar nga organizata Green Zones.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist