Edhe New York ashperson masat ndaj Airbnb!

Written by on 08/08/2018

Edhe New York ashperson masat ndaj Airbnb!Vijon linja e forte e destinacioneve te ndryshme ndaj platformes se rezervimit te shtepive Airbnb. Pas Italise, Spanjes dhe Hollandes tashme masat konkretizohen edhe ne New York te SHBA. Kryebashkiaku i Molles se Madhe theksoi se fundmi se ka hyre ne fuqi ligji i cili detyron platoformen te deklaroje ne menyre te sakte emrin dhe adresen e pronareve te shtepive te vena ne dizpozicion per rezervim ne New York. Ne te kundert klientet nuk mund te rezervojne me pushime me pak se 30 dite nepermjet Airbnb. Edhe pse masa eshte marre sipas autoriteteve per te pasur me shume siguri ne menyren e operimit te platformes ne New York, vete Airbnb ka shprehur indinjaten duke thene se keto masa behen qellimisht per te favorizuar rrjetet hoteliere.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist