Thatesira perfshin Australine!

Written by on 08/08/2018

Thatesira perfshin Australine!Shteti me i populluar i Australise, Uellsi i Ri Jugor, tani eshte teresisht ne thatesire. Nje dimer i thate ka intensifikuar ate qe eshte quajtur thatesira me e keqe ne kujtesen e gjalle ne pjese te Australise lindore. Shteti prodhon rreth nje te katerten e prodhimit bujqesor te Australise por u regjistrua zyrtarisht si “100% ne thatesire diten e sotme. Qeverite shteterore dhe ato federale kane siguruar nje fond prej 330 milione dollare, ne fondet e ndihmave emergjente.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist