ISHSH vijon inspektimet per nje sezon me te sigurte

Written by on 07/08/2018

ISHSH vijon inspektimet per nje sezon me te sigurte 

Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale nepermjet Inspektoratit Shteteror Shendetesor ka zhvilluar inspektime nga veriu ne jug per te garantuar nje sezon turistik te sigurt. Masat shtese te inspektimit te zhvilluar ne te gjithe vendit kane ne fokus nje sezon turistik te sigurt. Statistikat flasin per 1429 inspektime ne funksion te sezonit turistik gjate muajit korrik 2018, 14 masa administrative dhe 8 vendime mbylljeje provizore ndersa aksionet do te vazhdojne.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist