Bjeshkët e Namuna me kompleksin më të madh të skive në Ballkan

Written by on 04/08/2018

Bjeshkët e Namuna me kompleksin më të madh të skive në BallkanProjekti i kompleksit me te madh te skive ne ballkan eshte gati dhe ai do te ndertohet  ne Bjeshket e Namuna te Komunes se Pejes.  

Investimi prej me teper se 60 milion Euro do te realizoje si fillim ne fazen e pare nje kompleks pritjeje, hotel me pese yje prej 200 dhomash, stacion i nisjes se teleferikut, qender trajnimi skish, mini-qender tregetare,  250 parkime te mbuluara.

Ne fazen e dyte kompleksi do te realizoje ne Bjeshket e Namuna pistat e skive me standartet me te larta nderkombetare.

Investimi do te kryhet nga konsorciumi Franko-Italo-Zviceran Leitner & Filav me eksperience te hershme qe prej 1988 ne teleferik dhe pista skish.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist