Gjithnje e me shume te rinje kane fshire Facebook nga telefoni i tyre!

Written by on 06/09/2018

 

Facebook-u po zhduket gjithmone e me shume ne mesin e te rinjve amerikane dhe zhgenjimi me platformen kryesore te mediave sociale po shtrihet edhe te perdoruesit me te vjeter.Sipas te dhenave te reja nga Qendra Kerkimore e Pew, qe perfshin perdoruesit e Facebook-ut te moshes 18 vjeç e lart, 42% e atyre qe jane anketuar, kane marre “pushime” nga rrjeti social per “disa jave ose me shume” gjate vitit te kaluar. Nderkohe, nje e katerta e te anketuarve thane se e kane fshire plotesisht aplikacionin celular nga telefonat e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist