Celulari ne Shqiperi, me shume per navigim ne internet sesa per thirrje!

Written by on 06/09/2018

 

Mesatarja e internetit te konsumuar per çdo perdorues aktiv te nje numri celular ne tremujorin e dyte te ketij viti ishte e barabarte me dergimin e 3 mije email-eve apo navigimin pa nderprerje per 60 ore! Te dhenat e fundit te AKEP tregojne se ne periudhen prill-qershor te ketij viti, mesatarisht çdo shqiptar konsumoi 2.85 Gigabajt internet, qe perkon pikerisht me treguesit e mesiperm, nderkohe qe ne rritje ishte edhe sasia e minutave te shpenzuara per te komunikuar nga celulari, si dhe numri i mesazheve.Ne raport me nje vit me pare, ne tremujorin e dyte te 2018 ka pasur renie te kohes se komunikimit permes nje aparati celular si dhe te numrit te mesazheve, nderkohe qe krejt e kunderta ka ndodhur me internetin qe eshte rritur gati 50%. Sipas AKEP, totali thirrjeve dalese te gjeneruara nga pajtimtaret celulare ne Shqiperi ishte rreth 1.6 miliarde minuta, me me nje renie prej 8.4% me te njejten periudhe te  2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist