Twitter do të verifikojë postimet e reja

Written by on 29/06/2019

 

 

 

Kompania Twitter ka deklaruar se do të verifikojë dhe vlerësojë postimet të cilat thyejnë rregullat. Në raste të tilla, përdoruesit do të njoftohen për postimet të cilat shkelin rregullat,dhe pastaj u jepet mundësia të shohin çfarë është shkruar në postim. Rregullat e reja do të vlejnë për politikanët dhe zyrtarët qeveritarë me më shumë se 100 mijë ndjekës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist