Trendi i pushimeve të shqiptarëve, vendet ekzotike

Written by on 29/06/2019

Prej vitesh destinacionet e reja dhe ato tradicionale, ato që ofrojë komoditet dhe shërbimin “all inclusive” janë pjesë e zgjedhjeve të shqiptarëve për pushime. Tendencat vazhdojnë të mbeten Greqia dhe Turqia. Sipas agjensive turistike, Spanja dhe Portugalia janë kthyer në trend në  mesin e destinacioneve europiane. Në panoramën e verës 2019 ,nuk mbeten pa përmendur edhe destinacionet ekzotike, që sipas operatorëve,janë shndërruar në zgjedhjet numër një të çifteve të sapomartuara. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist