Tesla ka prezantuar modelin e ri te SUV në Kaliforni!

Written by on 21/03/2019

Tesla ka prezantuar modelin e ri te SUV në Kaliforni, duke u premtuar konsumatorëve modelin e shumëpritur “crossover”. Ky model u ndërtua me të njëjtën platformë si Modeli 3, qe do të dalë për herë të parë në treg me një version me distancë të gjatë dhe me çmim 47 000 dollarë. Shitjet e Teslës vitin e fundit kanë rënë me 10% e per kete arsye kompania ka vendosur te kryeje shitje vetem online.

Tesla CEO Elon Musk speaks during an event to launch the new Tesla Model X Crossover SUV on September 29, 2015 in Fremont, California. After several production delays, Elon Mush officially launched the much anticipated Tesla Model X Crossover SUV. The


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist