Rrjeti I hoteleve Hilton ka ndermarre nje iniciative ne ndihme te planetit

Written by on 21/03/2019

Rrjeti I hoteleve Hilton ka ndermarre nje iniciative ne ndihme te planetit. Drejtuesit e ketij rrjeti ne bashkepunim me organizaten Clean the World kane vendosur te riciklojne sapunet e perdorur duke prodhuar me to sapune te rinj. Hilton është një nga shumë kompanitë e fokusuara në riciklim pasi bizneset përballen me probleme nga ndryshimi i klimës dhe konsumatorët gjithmonë e më shumë kërkojnë që produktet të jenë miqësore me mjedisin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist