Eshte miratuar vendimi për ndërtimin e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësi.

Written by on 21/03/2019

.Eshte miratuar vendimi për ndërtimin e aeroportit të ri ndërkombëtar të Kukësi. Ky projekt do të punësojë rreth 220 persona, ndërsa nga përllogaritjet numri i tyre pritet të arrijë në 12 mijë persona në fazën finale të tij. “Kontrata u miratua me vendimin e Këshillit të Ministrave. Hyrja në fuqi i hap rrugë ndërtimit të Aeroporti të Kukësit. Kohëzgjatja e kontratës së koncesionit është 35 vite, kohëzgjatja e zbatimit të punimeve dhe afati i vënies në operim është 24 muaj, vlera e rehabilitimit të aeroportit të Kukësit është rreth 8 milionë.”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist