Studimi: Cokollata, vera e kuqe dhe birra jane celesi i jetgjatesise!

Written by on 27/09/2018

 

Nje studim i ri pohon se nje diete anti –inflamatore qe perfshin çokollaten, veren e kuqe dhe birren mund te jete çelesi per nje jetegjatesi me te gjate. Nje ekip studiuesit ne Universitetin e shkencave ne Poloni zhvilluan nje studim prej rreth 70,000 burra dhe gra, stilet e te cileve u shqyrtuan nga afer gjate nje periudhe 16-vjeçare. Studimi krahasoi vdekshmerine e atyre qe ndoqen dieten anti-inflamatore dhe atyre qe nuk kishin. Ekipi arriti ne perfundimin se ata qe ndoqen nje diete anti-inflamatore, duke ngrene rregullisht ushqime qe permbajne fruta, perime, çaj, kafe, arra, çokollate dhe sasi te moderuara te veres se kuqe dhe birres, kishin jete me te shendetshme e te gjate.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist