Startup OLÉ eshte Eventi i rrjetëzimit dhe teknologjisë, !

Written by on 21/03/2019

Startup OLÉ eshte Eventi i rrjetëzimit dhe teknologjisë, i cili do të mbahet në datat 26 dhe 28 Mars në Salamanca te spanjes dhe synon të bashkojë më shumë se 30,000 pjesëmarrës nga 120 vende, 850 startup-e dhe 500 folës, me një portofol investimi më shumë se 50 miliardë. Falë rritjes së vazhdueshme, Startup OLÉ është bërë një event i rëndësishëm në ekosistemin e sipërmarrjes Europiane qe lidh ne nje event Startup-et, korporatat, institucionet publike, ambasadat, universitetet dhe mediat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist