Dhe me perimet mund te behet art.

Written by on 21/03/2019

Nje orkester nder me te vecantat ne Vjene ka lancuar albumin e katert dhe po I tregon botes qe edhe me perimet mund te behet art. Behet fjale per orkestren vegjetale te Vjenes, një ansambël prej 10 personash nga qyteti Beethoven, Brahms dhe Mozart që luan muzikë me instrumente të bëra tërësisht nga prodhime perimesh të freskëta. Në 21 vitet e fundit, orkestra vegjetale e Vjenës ka luajtur pothuajse 300 shfaqje te suksesshme në mbarë botën.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist