Rregulla te reja per sigurine, Zvicra do te hetoje pasagjeret ne aeroporte!

Written by on 02/04/2018

Rregulla te reja per sigurine, Zvicra do te hetoje pasagjeret ne aeroporte

Ne perpjekje per te luftuar krimin dhe terrorizimin Zyra Federale e Policise ne Zvicer do te krijoje nje njesi te re, e cila do te kalojne ne “site” te gjitha informacionet e pasagjereve ajror drejt ketij vendi. Keshtu Zvicra do te krijoje njesine e quajtur “Passenger Information Unit”, qe do te merret me te gjitha dhenat e pasagjereve permes rrugeve ajrore, dhe per personat e dyshuar do te nise hetime.Kjo njesi do te kete deri ne 30 ekspert nga policia federale dhe ajo kufitare. Nga fundi i majit, Zvicra do te jete e detyruar ti jape Bashkimit Europian te gjitha te dhenat qe lidhen me fluturimet qe kalojne permes saj. Praktike kjo e ndjekur deri me tani me Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe Kanadane.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist