Llogarite e hakuara shiten ne tregun e zi online!

Written by on 10/10/2018

 

Llogari te hakuara te personave te ndryshem ne Facebook,  perfshi emrin e perdoruesit dhe fjalekalimin po shiten ne tregun e zi online per vetem 3.9 dollare.Lajmi behet i ditur nga tabolidi britanik “Daily Mail”, i cili citon nje raport shokues te kompanise me qender ne Kine, “Money Guru”.Çmimet raportohet se ndryshojne edhe ne baze te rrjeteve sociale. Pershembull, fjalekalimet e Reddit nisin nga 2.9 dollare, te Instagramit nga 6.30 dollare, te Pinterest nga 8.48 dollare, te Twitterit nga 3.26 dollare, te Hotmailit nga 3 dollare dhe te Gmail nga 3.26 dollare.Sipas raportit te publikuar nga media britanike, menyra me e mire per te mbrojtur llogarite dhe fjalekalimet eshte perdorimi i verifikimit te shumefishte.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist