Ledia Hima: Info tour-i me Vas Tour, një eksperiencë me rezultat

Written by on 23/04/2019

Ledia Hima, nga agjencia Hima Travel, member vas, foli sot në një lidhje të drejtpërdrejtë me Radio
Travel, për info tour-in e Antalias . Hima Travel është prej tetë vitesh në treg dhe cdo vit merr pjesë në
inspektimin e hoteleve më të mirë të Rivierës Turke, në mënyrë që informacionin e marrë te i’ua
përcjellë klientëve të saj me detaje. Sipas Ledias, bashkëpunimi me Vas Tour përgjatë gjithë këtyre
viteve ka qenë një eksperiencë që ka dhënë rezultat shumë të mirë.
Ajo u shpreh se shumë prej klientëve tashmë e kanë kuptuar konceptin “Early Booking”, dhe një pjesë e
madh e tyre kanë rezervuar që në muajin janar. Një prej zonave më të preferuara të Antalias, bazuar në
rezervimet e marra, Ledia, vecoi Kemerin për shkak të bregdetit dhe plazheve me rërë


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist