Para se të niseni për Zvicër , ja cfarë duhet të dini!

Written by on 23/04/2019

 

Para se blini biletën për Zvicër, duhet të njiheni me disa rregulla  që ky shtet duket se i ka mëse rigoroze. “My Zwitzerland”, ka renditur midis të tjerash tri fakte sumë të rëndësishme që nuk duhen harruar.

  • Pashaporta dhe viza. Pashaporta e vlefshme është domosdoshmëri, viza është e nevojshme nëse do të qëndroni më shumë se tre muaj.
  • Rregullat për kafshët. Për të marrë me vete një kafshë në Zvicër, ajo duhet të jetë e vaksinuar kundër tërbimit , 30 ditë para hyrjes në vend.
  • Rregullat doganore. Gjërat personale dhe ushqimi në një masë të caktuar ditore nuk kanë kufizim. Por , për mallrat e tjera personale ekziston kufiri deri në vlerën 300 franga për person.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist