Volkswagen planifikon 44 miliarde euro per makinat elektrike!

Written by on 17/11/2018

Volkswagen tha se do te shpenzoje 44 miliarde euro per makinat elektrike, digjitalizimin, ngarjen autonome dhe sherbimet e reja deri ne vitin 2023, si pjese e nje shtytjeje nga prodhuesi me i madh i makinave ne Europe per te prodhuar makina elektrike ne mase.Prodhuesi i makinave gjithashtu ka ne plan te rrise produktivitetin e fabrikave te saj me 30 per qind deri ne vitin 2025, duke ndertuar me shume automjete me marka te ndryshme ne te njejten linje prodhimi. Kjo, sipas kompanise do te ndihmoje ne uljen e raportit te shpenzimeve kapitale te makinerise ne ndarjen automobilistike te grupit, ne 6 per qind te ardhurave nga 2020 e tutje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist