Vendet qe konsumojne me shume cokollate!

Written by on 24/11/2018

Konsumi i çokollates permireson aftesite njohese, qe mund te rrise prodhimin e pergjithshem shkencor te nje vendi, si dhe gjithashtu nivele me te larta te inteligjences nxisin deshiren per ta konsumuar ate.Sipas nje studimi te realizuar nga Universiteti i Kolumbise, nese konsumoni shume çokollate keni me shume mundesi te fitoni nje Çmim Nobel. Po cilat jane vendet qe e konsumojne me shume cokollaten. Vendin e pare e mban Zvicra me 9 kg per person ne vit. Lista vijon me Austrine, Irlanden, Britanine, Norvegjine, Estonine, Suedine, Sllovakine, Finlanden dhe Rusine.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist