Lituania me fushate promovimi globale ne turizem!

Written by on 24/11/2018

Nje promovim global me ane te fushates me brendin e ri pritet te ndermerret nga Lituania ne kete fund nentori.  Ky destinacion ne aspektin turistik kete vit eshte rritur ndjeshem ne krahasim me nje vit me pare. Autoritetet e turizmit ne Lituani theksojne se fushata do te perqendrohet kryesisht ne Europe por do te shperndahet gjithashtu edhe ne Azi e Amerike. Synimi eshte qe pervec kryeqytetit Vilnius te prezantohen per turistete nderkombetare destinacionet me te mira turistike per natyre, aventure, sport, kulture dhe mireqenie ne Lituani. Gjithashtu nje tjeter synim i kesaj fushate eshte te rritet kohezgjatja e pushimeve te turisteve ne vend.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist