Ushqimi i shpejtë ka ekzistuar mijëra vite më parë

Written by on 17/06/2019

 

 

Ushqimi i shpejtë ka ekzistuar që prej Romës së lashtë , në mënyra të ndryshme. Restorantet e ushqimit të shpejtë në Romën e lashtë siguronin ushqime të shpejta dhe të lira për të varfërit. Vendet e tilla quheshin ‘termopoli”. Shumë romakë nuk kishin kohë dhe mjetet e duhura për të përgatitur ushqimet në shtëpi dhe kanë gjetur mbështjete në ushqimet e shpejta.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist