Hapet ekspozita më e madhe e veprave të Pikasos

Written by on 17/06/2019

 

 

Ekspozita me më shumë se 100 vepra të Pikasos është hapur në Kinë. Kjo ekspozitë konsiderohet si më e madhja e hapur ndonjëherë për veprat e artistit. Mes veprave të ekspozuara ka piktura, skulptura , skijime por edhe fotografi të artistit në Barcelonë dhe Paris. Trasnportimi i veprave që tejkalojnë vlerën e 800 milion eurove, ka qenë një sfidë e vërtetë . siguruesit e veprave kanë insistuar se ato duhet të transportoheshin në avionë të ndarë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist