Te rinjte “marrin kot” me alkool dhe festa te cmendura ne Miami.

Written by on 26/03/2018

Te rinjte “marrin kot” me alkool dhe festa te cmendura ne Miami.
Autoritetet ne Majemi jane duke planifikuar nje sere masash te ashpra per te penguar festat ne brigjet e qytetit pas turmave te fundit te studenteve te kolegjeve dhe turisteve qe kane festuar te shfrenuar duke u bere problem per shfaqjet e pahijshme ne rruge dhe zhurmen e madhe. Planet e paraqitura nga komisioneret perfshijne kufizimin e shitjeve te alkoolit, ndalimin e marrjes se skutereve dhe madje lejimin vetem te muzikes klasike qe do te prishte çdo feste. Nje tjeter sugjerim eshte qe shteti te ndryshoje politiken e tij per te mos denuar thjesht me gjoba perdoruesit e marihuanes, por edhe arrestimin e tyre.
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist