Te prenotosh nje makine nepermjet nje… “selfie”

Written by on 01/04/2018

Te prenotosh nje makine nepermjet nje… “selfie”

Gjiganti i shitjeve me pakice, “Alibaba” ka nenshkruar nje marreveshje per tregtimin e automjeteve elektrike te prodhuara nga Fordi ne Kine. Kompania planifikon te perdore nje “makineri shitjeje masive” ne menyre qe te lehtesoje shitjet.Klientet do te mund te skanojne automjetin per te cilin jane te interesuar, duke perdorur aplikacionin e “shopping”-ut “Taobao”, te krijuar nga vet “Alibaba”. Me pas, ata mund te zgjedhin ngjyren, te fusin disa informacione themelore e, mbi te gjitha, te bejne edhe nje “selfie”. Mund te tingelloje pa sens, por “selfie” do te perdoret per te identifikuar individin, kur te mberrije pikerisht ne makinerine pa drejtues te shitjes. Ketu do te hyje ne pune teknologjia e njohjes se fytyres per te konfirmuar lidhjen mes personit dhe porosise se bere prej tij, e menjehere me pas automjeti i kerkuar prej tij do te dale nga “magazina”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist