Humbet besimi tek Facebook, rrjeti social poshte Yahoo-se

Written by on 01/04/2018

Humbet besimi tek Facebook, rrjeti social poshte Yahoo-se

Besimi tek rrjeti social Facebook ka rene. Sipas grafikut te Statista, besimi te Facebook ka rene. Per shkak te skandalit Cambridge Analytica, besimi te rrjeti social i Mark Zuckerberg ka rene me poshte madje se edhe ai i Yahoo-se!, kompani teknologjike e cila eshte goditur nga sulmet e hacker-ave vitet e fundit. Sondazhi  bazohet kryesisht tek qytetaret amerikane. Sondazhi zbuloi se vetem 41% e amerikaneve kane besim te Facebook sa i perket privatesise. 66% e te intervistuarve deklaroi se besojne tek Amazon, 62% te Google, 60% te Microsoft dhe 53% tek Apple.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist