Tashme blerje direkt nga Instagram!

Written by on 04/05/2018

Tashme mund te ruani informacionet e pagesave apo blerjet e produkteve direkt nga aplikacioni i Instagram. Risia e pageses do te shfaqet tek Rregullimet ne aplikacion, me mundesine per te shtuar informacionet e kartes se kreditit, gjurmimin e pagesave te meparshme dhe vendosjen e nje PIN per siguri shtese. Kjo do te thote qe tani mund te blini produkte ne nje faqe interneti, direkt nga faqja e tij ne Instagram, duke ndjekur nje faqe te veçante dhe duke ndjekur procedurat normale te pageses.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist