Statuja e Krishtit ne Rio me projektime 3D per naten e Vitit te Ri!

Written by on 29/12/2018

Statuja e Krishtit Shpetimtar, monument emblematik i qytetit te Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit, do te ndriçohet me ndihmen e projektimeve me tre dimensione me rastin e nates se Vitit te Ri, per te cilin 2,7 milione persona priten ne plazhin e Kopakabanas.Fale teknikes se “hartimit video” (hedhjes se drites ne godina, duke krijuar iluzione), Krishti qe sheh qytetin nga maja e malit Korkovado do te krijoje iluzionin sikur kthehet dhe zgjat duart drejt lagjeve qe ndodhen normalisht pas shpines se tij.“Kjo statuje e famshme prej 38 metrash lartesi do te leshoje gjithashtu edhe nje mesazh paqeje ne me gjuhen e shenjave nepermjet ndihmes se projektimeve 3D. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist