Sistemi operativ iOS11.3 sjell risi per sigurine dhe baterine e iPhone

Written by on 01/04/2018

Sistemi operativ iOS11.3 sjell risi per sigurine dhe baterine e iPhone

 

Azhornim ne privatesi dhe i baterise se iPhone. Keto jane nder risite me te rendesishme te iOS 11.3, perditesimi i sistemit operativ te Apple per pajisjet mobile te disponueshme prej pak oresh. Sa i perket privatesise se te dhenave, kompania me seli ne Cupertino perfshin informacione qe e bejne me te lehte per perdoruesit te kuptojne se si mund te perdoren. Çdo here qe Apple do te kerkoje aksesin e te dhenave personale per te aktivizuar funksione ose sherbime, do te shfaqet nje ikone per privatesine. Sa i perket baterise, iOS 13 shton funksione te reja qe tregojne gjendjen e saj dhe keshillojne perdoruesit nese eshte rasti per t’iu drejtuar ndonje specialisti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist