Si te bejme blerje te sigurta online?

Written by on 14/04/2018

Si te bejme blerje te sigurta online?

Blerjet nepermjet internetit jane kthyer gjithnje edhe me shume ne nje trend ditet e sotme. Kjo per vete faktin qe jemi perballe nje game te gjere zgjedhjes dhe nga ana tjeter kursejme kohe fizike.Por ne jo pak raste ndodh qe njerezit bejne blerjet e gabuara apo porosite nuk iu vijne siç i kane porositur. Per te bere blerje te mira dhe te sigurta ne internet ka disa keshilla: 1. Blini nga nje burim i sigurte; 2. Sigurohuni qe blerja edhe mund te anullohet; 3. Perdorini kartat e kreditit edhe per tu rimbursuar ne rast se nuk merrni ate qe keni porositur; 4. Ruani te gjithe te dhenat dhe dokumentet e blerjeve online; 5. Mos blini tek perdorues te panjohur ose anonim dhe mos dergoni asnje te dhene shtese tek emailed e koduara.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist