Shpella e akullit në fokusin e spelologëve të huaj

Written by on 04/07/2019

 

 

Spelologët ndërkombëtarë këtë herë kanë patur në vëmendje shpellën e parkut kombëtar Shebenik-Jabllanicë. Shpella e cila daton gjatë shekujve II-III, është një pasuri e paeksploruar nga turistët dhe specialistët e huaj. Spelologët po e studiojën shpellën e cila në kohën e sundimit bizantin është përdorur kryesisht për banim, dhe këtë e tregojnë më së miri pikturat që ndodhen në të. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist