Eklipsi i rrallë diellor, dita kthehet në natë

Written by on 04/07/2019

 

 

Për pak kohë dita është kthyer në natë në Kili dhe në Argjentinë, teksa miliona njerëz janë bërë dëshmitarë të eklipsit të rrallë dielllor. Eklipsi total ka zgjatur vetëm 2 minuta dhe rajoni është zhytur pothuajse në errësirë totale, në mes të ditës. Eklipset totale janë relativisht të rralla. Në vitin 2017, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dëshmuan një fenomen të ngjashëm, me një eklips total të diellit duke u bërë i dukshëm në 14 shtete. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist