Aplikacionet e Mark Zuckerberg, pësojnë sërish ulje!

Written by on 04/07/2019

 

Aplikacionet e Mark Zuckerbeg kanë  raportuar sërish probleme gjatë ditës së djeshme. Facebook, Instagram dhe WhatsUp, kanë patur problemet më të mëdha në Britani, SHBA dhe në shtete të tjera europiane. Shkaqet e problemeve janë ende të paqarta dhe ende nuk ka një njoftim zyrtar. Problemet që kanë hasur përdoruesit lidhen me postimet në Instagram,dhe Facebook,ndërsa në WhatsUp me dërgimin e fotove dhe videove. Për këtë vit, është hera e tretë që aplikacionet shfaqin probleme. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist