Shpallen fituesit e “Festave Lokale”!

Written by on 30/04/2018

Shpallen fituesit e “Festave Lokale”!

Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural dhe Ministria e Turizmit dhe e Mjedisit shpallen 21 festat fituese, qe do te mbeshteten nga keto institucione, gjate tre muajve ne vijim.  Ministri i turizmit tha se duhet te kete nje politike te re, ne qasjen per promovimin e turizmit, veçanerisht atij rural qe turistet te shijojne traditen e mrekullueshme te Shqiperise. 21 festat fituese do te zhvillohen ne 21 fshatrat  e perzgjedhura te programit “100 fshatra”, per te zgjuar per turistet zakoneve me te mira shqiptare, promovimin e turizmit kulturor dhe rural. Ne gare ishin 63 aplikues nga bashki bashke me shoqata dhe organizata te ndryshme dhe perzgjedhja e tyre per idene dhe projektin me te mire.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist