Transporti ajror me rritje per te shtatin vit ne Shqiperi!

Written by on 30/04/2018

Transporti ajror me rritje per te shtatin vit ne Shqiperi.

Tregu i transportit ajror eshte drejt rritjes per te shtatin vit radhazi ne vendin tone. Sipas te dhenave nga Instituti i Statistikave, per tre muajt e pare te vitit afro 561 mije pasagjere kane perdorur transportin nderkombetar ajror per te hyre ose dale nga Shqiperia.Numri i pasagjereve eshte ne rritje me 10.4% ndaj te njejtes periudhe te nje viti me pare. Aeroporti i Tiranes eshte nder perfituesit kryesor te rritjes se numrit te pasagjereve, ndikuar ne nje mase te madhe edhe nga rritja e numrit te turisteve dhe vizitoreve te huaj ne Shqiperi.Per tremujorin, numri i vizitoreve te huaj ne Shqiperi u rrit me 12.5% krahasuar me vitin e kaluar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist