Projektet infrastrukturore me te rendesishme te momentit!

Written by on 28/04/2018

Projektet infrastrukturore me te rendesishme te momentit!

Ndertimi i rruges se Arbrit, do te nise brenda pak javesh dhe segmenti rrugor Tirane-Durres do te perfundoje brenda ketij vitit.Ministri i Infrastruktures dhe Energjitikes, Damian Gjiknuri duke prezantuar projektet me te rendesishme infrastrukturore se fundmi u ndal edhe ne fazen e fundit te parakualifikimit te gares per bypass-et e Fierit dhe Vlores ç’ka do te hape me pas driten jeshile per rifillimin e punes ne keto dy vepra. Ministri beri me dije se eshte ne fazen e shqyrtimit kerkesa Projektim-Ndertim-Financim-Operim dhe Mirembajtje te rruges Milot-Balldren, Orikum- Llogora.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist