Shitjet online, Parisi nis uljet 

Written by on 27/06/2019

 

 

Dyqanet e mëdha të Parisit i kanë nisur më herët uljet e verës. Shitjet online i kanë dhënë dëmtuar rrjetet në terren duke i bërë ata të përshtaten me mënyrat e modernizuara të shpërndarjes. Uljet në Francë do të zgjasin 6 javë, kohë e cila do të reduktohet në  4 javë në fillim të vitit 2020. Reagimi i njerëzve ka qenë i shpejtë, dhe sipas sondazheve, interneti konsiderohet si vendi ideal për blerje. Franca është në prej shteteve të pakta në botë që ka rregullore të fortë përsa u përket uljeve. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist