Rrjeti  5G kalon kufijtë e shitjev

Written by on 05/07/2019

 

Gjatë viteve të ardhshme do të shiten rreth 2 miliardë smartfonë në përputhje me rrjetet e reja të gjeneratës 5G. Parashikohet që brenda 5 vitesh rrjeti 5G të tejkalojë atë 4G. Tregu i parë i rrjetit do të jetë Kina , duke qenë se gjeneron më shumë se 200 miionë smartfonë 5G.  Deri në vitin 2023, shifra të larta të shpërndarjes së rrjetit, do të ketë edhe në Amerikën e Veriut, Azi dhe Europë.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist