Parisi ndalon autobusët turistikë

Written by on 05/07/2019

 

 

Autoritetet franceze kanë deklaruar se Parisi synon të kufizojë në maksimum numrin e autobusëve turistikë që vizitojnë qytetin. Turistët mund të përdorin transportin publik, mund të shëtisi në këmbë apo me biçikletë për të eksploruar qytetin. Autobusët turistikë shkaktojnë kaos dhe rrëmujë, ndaj pritet miratimi i një legjislacioni të ri që do të reduktojë trafikun , duk krijuar parkingje që në hyrje të qytetit , për të shmangur hyrjen e tyre deri në qendër të tij. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist