Rindërtimi i Katedrales mund të kerkojë 3 miliardë dollarë!

Written by on 22/04/2019

Donatore ne te gjithe boten kanë premtuar më shumë se 1 miliardë dollarë për rindërtimin e Notre Dame. Megjithatë, sipas një zëdhënësi për katedralen, kjo shumë ende nuk duket të jetë e mjaftueshme. Perfaqesues nga Zyra e Prokurorit te Partisit jane shprehur se “ kostoja e rindertimit te Katedrales mund te kerkoje dy ose tre miliarde dollare”.  Gjithashtu ata ju bejne thirrje te gjithe atyrepo japin para te kene kujdes dhe të ruhen nga mashtrimet. Pothuajse çdo përpjekje autentike për të mbledhur para për restaurimin e katedrales, ka një kërkues që kërkon të përfitojë nga shkatërrimi i saj. Rindërtimi ka të ngjarë të zgjasë disa vite, që do të thotë se ceremonitë si procesioni i së Premtes së mirë që zakonisht ndodh brenda katedrales duhet të mbahen në hijet e saj. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist