Prishtina mirëpret bienalen e e artit “Manifesta 2022”!

Written by on 20/04/2019

Një lajm i madh për kulturën dhe imazhin e Kosovës , në rrafsh ndërkombëtar.  Ajo do të mirëpresë në kryeqytet mbi 200 000 vizitorë, duke përfituar kështu fitime të mëdha. Manifesta, do t’u mundësojë artistëve të përforcojnë më tej suksesin e tyre. “Kjo marrëveshje është arritur si rrjedhojë e një bashkëpunimi mes komunitetit kulturor dhe institucioneve”, ka deklaruar drejtori i kulturës Ylli Rugova.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist